Doeken ontsmetten glastuinbouw

Het is belangrijk doeken tijdig te ontsmetten in de glastuinbouw. Anders kunnen deze allerlei virussen en bacteriën bevatten die weer schadelijk kunnen zijn voor uw teelt. Om de doeken grondig te reinigen heeft u een goede machine nodig. Hopmans Verhuur verhuurt deze. Wij hebben zelf een doekenwasser ontwikkelt die alle doeken schoon krijgt.

Doeken ontsmetten in de glastuinbouw: hoe werkt de doekenwasser van Hopmans Verhuur?

In 2010 hebben wij onze eigen doekenwasser ontwikkeld. Wij zijn hier zeer trots op. Er worden geen chemische stoffen gebruikt, maar alleen water. Het ontsmetten van de doeken in de glastuinbouw begint met het schoonschrapen. Resten worden van de doeken afgeschraapt en de plooien worden eruit gestreken. Daarna wordt er water op gesproeid en worden de doeken met borstels schoon geschrobd. Speciaal aan deze machine zijn de roterende hogedruk koppen. Deze spuiten met hoge druk kokendheet water op de doeken. Daardoor worden deze optimaal gereinigd. Alle aanwezige virussen en bacteriën worden gedood.

Aanvullende reiniging

Als u het niet voldoende vindt om alleen de doeken te ontsmetten in uw glastuinbouw, dan kunt u ook kiezen voor mobiel reinigen. Met onze machines maken wij geregeld vloeren in de glastuinbouw grondig schoon. Wilt u meer weten? Bel dan snel naar 06-54328817 en wij geven u alle informatie die u wenst.

Meer informatie?

Neem nog vandaag contact met ons op om uw persoonlijke wensen en/of situatie te bespreken.