Droogijs straalmachine huren

 

Home » Droogijs straalmachine huren

Bij Hopmans Verhuur is het nu ook mogelijk om een droogijs straalmachine te huren. Met deze machine is geen vlek te hardnekkig en geen oppervlak te vies! En het is ook nog eens milieuvriendelijk. Lees snel verder over alle voordelen van de droogijs straalmachine die u bij ons kunt huren.

Waarom u een droogijs straalmachine gaat huren

We hebben al een aantal voordelen genoemd. Voor uw beeldvorming hebben we de overige voordelen op een rijtje gezet:

  • Droogijs is een uitstekend alternatief voor chemische reinigingsmethoden
  • De straalmachine kan gebruikt worden voor vrijwel alle soorten verontreiniging, van lijm tot roet, en van schimmels tot asbest
  • Er treedt geen slijtage op aan de onderliggende structuur. Ideaal dus voor het schoonmaken van motoren of andere gevoelige apparatuur.

U kunt de droogijs straalmachine in de meeste gevallen op korte termijn huren. Wilt u er zeker van zijn dat u gebruik kunt maken van de machine wanneer u deze nodig heeft? Bel dan op tijd om deze te reserveren.

Extra hulp nodig? U hoeft maar te bellen

Heeft u zelf de tijd niet om het schoonmaakwerk uit te voeren? Geen probleem! Een ervaren medewerker van Hopmans Verhuur komt graag bij u langs om deze werkzaamheden voor u uit te voeren. Bel nu voor meer informatie en voor het reserveren van de straalmachine met telefoonnummer 06-54328817.

Meer informatie?

Neem nog vandaag contact met ons op om uw persoonlijke wensen en/of situatie te bespreken.