Stralen met droogijs

 

Home » Stralen met droogijs

De efficiëntie van zandstralen of hogedrukreiniging is inmiddels wijd en zijd bekend, maar hoe zit het met stralen met droogijs? Deze relatief nieuwe reinigingsmethode droogijsstralen wint aan populariteit en bij Hopmans Verhuur snappen we wel waarom. Stralen met droogijs is namelijk milieuvriendelijk, omdat droogijs in feite niet meer is dan sterk geconcentreerde CO2. Ook de toepassingsmogelijkheden van droogijsstralen zijn uitgebreider dan bij andere reinigingstechnieken. Wilt u weten hoe uitgebreid? Lees dan snel verder!

Waarom stralen met droogijs de toekomst van professioneel reinigen is

Wat gebeurt er nu eigenlijk bij stralen met droogijs? Het grootste effect wordt veroorzaakt door de verdamping van CO2. Dit gebeurt zeer snel en wordt daarom ook wel een ‘thermische schok’ genoemd. Deze schok trekt als het ware het vuil uit het oppervlak. Wat dat doet? Droogijsstralen verwijdert zelfs zeer hardnekkig vuil, zonder het oppervlak te beschadigen, en doet dat sneller dan de meeste andere reinigingsmethoden. Omdat het om een ‘droog’ proces gaat, is stralen met droogijs ook geschikt voor elektrische componenten.

Onze andere milieuvriendelijke reinigingsdiensten

Naast apparatuur voor droogijsstralen verhuren wij ook machines voor andere milieuvriendelijke reinigingsklussen. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van vloeren, het droogijsreinigen van uw auto of onze unieke doekenwasser voor de glastuinbouw.

Informeer naar de mogelijkheden voor droogijsstralen

Hopmans Verhuur uit Hoogerheide, nabij Bergen op Zoom, biedt u alle apparatuur die nodig is om professioneel te droogijsstralen. Informeer naar onze prijzen voor verhuur of vraag om extra informatie aan een van onze medewerkers. Bel hiervoor naar het telefoonnummer 0164-657151. Ook voor het reserveren van onze machines neemt u het best telefonisch contact met ons op.

Meer informatie?

Neem nog vandaag contact met ons op om uw persoonlijke wensen en/of situatie te bespreken.