Stralen met droogijs

 

De efficiëntie van zandstralen of hogedrukreiniging is inmiddels wijd en zijd bekent, maar hoe zit het met stralen met droogijs? Deze relatief nieuwe reinigingsmethode is aan populariteit aan het winnen en bij Hopmans Verhuur snappen we wel waarom. Stralen met droogijs is milieuvriendelijk omdat droogijs in feite niet meer is dan sterk geconcentreerde CO2. Ook de toepassingsmogelijkheden zijn uitgebreider dan bij andere reinigingstechnieken. Hoe uitgebreid? Lees snel verder!

Waarom stralen met droogijs de toekomst van professioneel reinigen is

Wat gebeurt er nu eigenlijk bij stralen met droogijs? Het grootste effect wordt veroorzaakt door de verdamping van de CO2. Dit gebeurt zeer snel en wordt daarom ook wel een ‘thermische schok’ genoemd. Deze schok trekt als het ware het vuil uit het oppervlak. Wat dat doet? Het verwijdert zelfs zeer hardnekkig vuil, zonder het oppervlak te beschadigen, en doet dat sneller dan de meeste andere reinigingsmethoden. En omdat het om een ‘droog’ proces gaat is stralen met droogijs ook geschikt voor elektrische componenten.

Informeer naar de mogelijkheden

Hopmans Verhuur biedt u alle apparatuur die u nodig heeft om te kunnen stralen met droogijs. Informeer naar de prijzen voor verhuur, of vraag om extra informatie aan een van onze medewerkers. Ook reserveren is mogelijk wanneer u belt met 06-54328817.

Meer informatie?

Neem nog vandaag contact met ons op om uw persoonlijke wensen en/of situatie te bespreken.