Teeltvloeren reinigen

Wilt u teeltvloeren laten reinigen door een professional? Schakel dan de hulp in van Hopmans Verhuur. Wij zijn ooit begonnen met onkruidbestrijding, maar hebben onze werkzaamheden in de afgelopen jaren verder uitgebreid naar intensieve reiniging. Met behulp van onze machine kunt u onder andere graffiti verwijderen en bedrijfsvloeren en teeltvloeren reinigen.

Teeltvloeren reinigen met behulp van een machine van Hopmans Verhuur

Wanneer u geïnteresseerd bent in mobiel reinigen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een machine aan waarmee vrijwel alles gereinigd kan worden. U kunt er bijvoorbeeld teeltvloeren en vloeren bij tankstations mee reinigen. Al het vuil wordt snel verwijderd. Dit gebeurt zonder de toepassing van chemische middelen. Er ontstaat zo geen verdamping wat beter is voor het milieu. De machine kan door 1 persoon worden gebruikt. U hoeft dus maar één van onze schoonmakers langs te laten komen. Er kunnen altijd meer personen mee helpen met het reinigen van uw teeltvloeren als u wilt dat dit snel gebeurt.

Overige werkzaamheden

Naast het reinigen van teeltvloeren kunt u ons ook voor onkruidbestrijding inhuren. Heeft u ons onze hulp nodig? Bel dan snel naar 06-54328817. Dan leggen wij u graag alles uit over onze diensten of maken we een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie?

Neem nog vandaag contact met ons op om uw persoonlijke wensen en/of situatie te bespreken.