Teeltvloeren reinigen

Om de vloer van uw bedrijfshal te reinigen heeft u de hulp nodig van een professioneel bedrijf op het gebied van mobiel reinigen. Hopmans Verhuur is dat. Wij zijn ooit begonnen op het gebied van onkruidbestrijding. Later zijn wij ons ook gaan specialiseren op het gebied van mobiel reinigen. Inmiddels worden onze machines veelvuldig gebruikt in de glastuinbouw, maar ook door veel industriële bedrijven.

Grondig de vloer van uw bedrijfshal reinigen

Een grondige reiniging is af en toe nodig. Hiervoor heeft u een krachtige schoonmaakmachine nodig. Hopmans Verhuur levert zo’n machine en stuurt ook altijd een werknemer van ons mee die deze machine voor u kan bedienen. Onze machine kan de vloer van uw bedrijfshal grondig reinigen. Zo worden olie en vetresten gemakkelijk verwijderd. Aangekoekte grondresten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wij gebruiken bij onze reiniging geen chemische stoffen. Alles wordt gereinigd met behulp van kokendheet water.

Het bestrijden van onkruid

Zoals eerder aangegeven begonnen wij ooit met onkruidbestrijding. Ook daarvoor kunt u ons nog altijd inschakelen. Wanneer u rondom uw bedrijf onkruid wilt laten verwijderen, komen wij dit graag voor u doen met een van onze machines. Ook bij onze onkruidbestrijding gebruiken wij geen chemische stoffen. In plaats daarvan verwijderen wij het onkruid met behulp van heet water, vuur of een mechanische methode. Wilt u meer weten over onze diensten of zou u ons graag inhuren om de vloer van uw bedrijfshal te reinigen? Bel dan snel naar 06-54328817.

Meer informatie?

Neem nog vandaag contact met ons op om uw persoonlijke wensen en/of situatie te bespreken.