Doeken reinigen in de glastuinbouw

Home » Doeken reinigen glastuinbouw

Doeken reinigen en ontsmetten in de glastuinbouw moet gebeuren met behulp van een kwalitatieve doekenwasser. Hopmans Verhuur verhuurt zo’n doekenwasser. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van onkruidbestrijding en reiniging, onder andere in de glastuinbouw. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring bent u verzekerd van topkwaliteit.

✔ MEER DAN 10 JAAR ERVARING

✔ KRACHTIGE REINIGING

✔ KOSTENBESPAREND

Doeken reinigen en ontsmetten in de glastuinbouw met behulp van onze doekenwasser

Wij hebben in 2010 onze eigen doekenwasser ontwikkeld die op maat gemaakt is. U hoeft uw doeken niet langer te vervoeren om ze professioneel te laten schoonmaken. Dit kan voortaan gewoon op locatie gebeuren. Met onze doekenwasser kunt u eenvoudige alle doeken reinigen en ontsmetten in de glastuinbouw. De doekenwasser schraapt eerst resten van de doeken en strijkt de plooien eruit. Vervolgens worden de doeken schoongemaakt met water dat oploopt tot 100 graden. Zo gaan alle virussen en bacteriën dood.

Ontdek onze andere schoonmaakdiensten

Naast doeken reinigen en ontsmetten, voeren wij meer schoonmaaktaken uit in de glastuinbouw. Zo kunt u ook de schoonmaak van de rest van uw kas met een gerust hart aan ons overlaten. We leveren bijvoorbeeld graag een machine om uw vloer vakkundig schoon te spuiten. We spreken hier van mobiel reinigen. Hier worden geen chemische stoffen bij gebruikt.

Neem contact op bij interesse of vragen

Werkt u in de glastuinbouw en wilt u uw doeken grondig laten reinigen en ontsmetten door onze machine? Of heeft u hier vragen over? Neem in beide gevallen contact met ons op door te bellen naar 0164-657151. Dan geven we u meer informatie en kunnen we eventueel meteen een afspraak inplannen.

Contact

Hopmans Verhuur

Huijbergsebaan 498 4625 DM Bergen op Zoom, Nederland T: 06-54328817 E: [email protected]