Mobiel reinigen

Home » Mobiel reinigen

We bieden u ook iets aan van reinigingswerkzaamheden in de speciaal vorm die u gewenst heeft. tot 200bar max. Voorbeelden hiervan zijn verf verwijderen kauwgom verwijderen en slik en aangekoekte grondresten in bewaarloodsen maar ook gewoon bedrijfsvloeren ontdoen van vet/olie resten. Ook om u stal en loods schoon te spuiten. Zonder dat hier enige chemie aan te pas komt dit ivm verdamping en werking van bepaalde middelen op de ondergronden en ruimtes waarin we reinigingswerkzaamheden toepassen. de kokend heetwater unit hebben ze uitgerust dat we met 1 man komen reinigen en dan tegelijkertijd nog eens 2 man extra mee kunnen helpen met de schoonmaakwerkzaamheden. Bespaart kosten omdat u geen mensen van ons hoef in te huren maar zelf mensen kan leveren die mee helpen, en we hebben 1 machine daardoor een beperkte opstellingsruimte nodig hebben.

Graffiti verwijderen met hoge druk en kokend heet water techniek met onze machine kan dit op dezelfde plaats met 3 tegelijk worden gedaan.

het reinigen van grote oppervlaktes zoals hierboven binnenin een kas een betonpad na de teeltwisseling en bij tankstations rond de tankstellen het verwijderen van de gemorste brandstof, en dit alles zonder toepassing van chemische middelen.

Meer informatie?

Neem nog vandaag contact met ons op om uw persoonlijke wensen en/of situatie te bespreken.