Trayvelden reinigen

Home » Trayvelden reinigen

Hopmans Verhuur helpt u graag uw trayvelden te reinigen. Wij zijn ooit begonnen als expert op het gebied van onkruidbestrijding. Inmiddels hebben wij veel meer diensten te bieden. Zo verhuren wij onze zelf ontwikkelde doekenwasser en leveren wij machines voor mobiel reinigen. Ons personeel is getraind om uitstekend met deze machines te werken en snel voor u te reinigen.

✔ MEER DAN 10 JAAR ERVARING

✔ KRACHTIGE REINIGING

✔ KOSTENBESPAREND

Snel en gemakkelijk trayvelden reinigen met onze machine

Op trayvelden worden planten in trays gekweekt. Deze manier van kweken is relatief nieuw, maar heeft snel aan populariteit gewonnen. Er zijn twee soorten trayvelden: een met horizontale en een met verticale afwatering. Het trayveld moet geregeld worden gereinigd, zodat het van goede kwaliteit blijft en niet te vies wordt. Het reinigen van uw trayvelden kunt u laten uitvoeren door Hopmans Verhuur. Wij leveren een machine die met kokendheet water reinigt in plaats van chemische stoffen. Dit is beter voor het milieu.

Ook het reinigen van doeken is mogelijk

Wij bieden de glastuinbouw meer dan de mogelijkheid tot het grondig reinigen van trayvelden. We hebben namelijk ook zelf een doekenwasser ontwikkeld waarmee doeken eenvoudig kunnen worden gewassen.

Schakel ons is of vraag om meer informatie

U kunt meer informatie aanvragen over onze reinigingsmethode door te bellen naar 0164-657151. We vertellen u dan graag alles over onze diensten. Als u meteen een afspraak wilt inplannen, kan dat ook telefonisch.

Contact

Hopmans Verhuur

Huijbergsebaan 498 4625 DM Bergen op Zoom, Nederland T: 06-54328817 E: [email protected]