Trayvelden reinigen

Hopmans Verhuur helpt u graag uw trayvelden te reinigen. Wij zijn ooit begonnen als expert op het gebied van onkruidbestrijding. Inmiddels hebben wij veel meer diensten te bieden. Zo verhuren wij onze zelf ontwikkelde doekenwasser en leveren wij machines voor mobiel reinigen. Ons personeel is getraind om met deze machines te werken en snel voor u te reinigen.

Hopmans Verhuur: snel en gemakkelijk trayvelden reinigen

Op trayvelden worden planten in tray’s gekweekt. Deze manier van kweken is relatief nieuw, maar heeft snel aan populariteit gewonnen. Er zijn 2 soorten trayvelden: een met horizontale en een met verticale afwatering. Het trayveld moet geregeld worden gereinigd, zodat het van goede kwaliteit blijft en niet te vies wordt. Het reinigen van uw trayvelden kunt u laten uitvoeren door Hopmans Verhuur. Wij leveren een machine die met kokendheet water reinigt in plaats van chemische stoffen. Dit is beter voor het milieu.

Doeken in de glastuinbouw reinigen

Wij bieden de glastuinbouw meer dan de mogelijkheid tot het grondig reinigen van trayvelden. We hebben namelijk ook zelf een doekenwasser ontwikkeld waarmee doeken eenvoudig kunnen worden gewassen. U kunt meer informatie aanvragen door te bellen naar 06-54328817. We vertellen u dan graag alles over onze diensten of maken een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie?

Neem nog vandaag contact met ons op om uw persoonlijke wensen en/of situatie te bespreken.