Professioneel doeken reinigen in kassen

Home » Doeken reinigen kassen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen doeken te reinigen in uw kassen? Dan is Hopmans Verhuur precies de expert die u zoekt. Wij zijn specialist op het gebied van mobiel reinigen, het wassen van doeken in de glastuinbouw en onkruidbestrijding. In alle drie de gevallen gebruiken wij geen chemische stoffen. Wij maken op een milieuvriendelijke wijze schoon met behulp van kokendheet water.

✔ MEER DAN 10 JAAR ERVARING

✔ KRACHTIGE REINIGING

✔ KOSTENBESPAREND

Grondig uw doeken reinigen in uw kassen met onze doekenwasser

Hopmans Verhuur wast doeken met de eigen doekenwasser. Deze hebben wij in 2010 ontwikkeld. U kunt met deze doekenwasser uw doeken gewoon reinigen in uw kassen. U hoeft de doeken dus niet te vervoeren om ze te laten schoonmaken. Dat scheelt u een hoop tijd en geld. De doekenwasser werkt zeer efficiënt. Het begint met het afschrapen van de grofste resten. Vervolgens worden de plooien uit de doeken gestreken en wordt er met water vuil van de doeken geschrobd. De doekenwasser eindigt de reiniging door met hoge druk kokendheet water op doeken te spuiten. Dit doodt alle virussen en bacteriën. Dit laatste maakt onze doekenwasser uniek.

Interesse of vragen? Neem contact met ons op

Als u graag de doeken in uw kassen door ons wilt laten reinigen, of er meer over wilt weten kunt u contact met ons opnemen via 0164-657151. Ook voor informatie over onze andere diensten zoals mobiel reinigen en onkruidbestrijding, kunt u ons bellen.

Contact

Hopmans Verhuur

Huijbergsebaan 498 4625 DM Bergen op Zoom, Nederland T: 06-54328817 E: [email protected]