Eb en vloed vloeren schoonmaken

Heeft u eb en vloed vloeren die u graag een keer grondig wilt schoonmaken? De schoonmaak van deze vloeren moet door een professional worden gedaan. Hopmans Verhuur is gespecialiseerd op het gebied van de schoonmaak van onder andere eb en vloed vloeren. Wij kunnen veel vloeren en andere oppervlakken mobiel reinigen. Dit doen wij zonder chemische stoffen.

Eb en vloed vloeren in uw bedrijf schoonmaken

Het is belangrijk tijdig eb en vloed vloeren schoon te maken. Zo kunnen aangekoekte resten op de vloer worden verwijderd. Dit gebeurt zonder dat er chemische middelen worden toegepast. In plaats daarvan wordt kokendheet water gebruikt bij de reinigingswerkzaamheden. Deze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door één persoon. Een van onze werknemers zal deze klus op zich nemen. De machine is gemakkelijk te gebruiken, dus u kunt zelf altijd meehelpen. U hoeft niet meer mensen van ons in te huren voor het schoonmaken van eb en vloed vloeren.

Schoonmaak in de glastuinbouw

Wij kunnen meer voor doen dan het schoonmaken van eb en vloed vloeren. Zo hebben wij ook een doekenwasser waarmee u looftrekdoeken kunt reinigen. Voor meer informatie over onze diensten, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 06-54328817. Wij vertellen u graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Meer informatie?

Neem nog vandaag contact met ons op om uw persoonlijke wensen en/of situatie te bespreken.