Eb- en vloedvloeren schoonmaken

Home » Eb- en vloedvloeren schoonmaken

Heeft u eb- en vloedvloeren die u graag een keer grondig wilt schoonmaken? De schoonmaak van deze vloeren moet door een professional worden gedaan. Hopmans Verhuur is specialist op het gebied van de schoonmaak van onder andere eb- en vloedvloeren. Wij kunnen veel vloeren, en andere oppervlakken, mobiel reinigen. Dit doen wij zonder chemische stoffen.

✔ MEER DAN 10 JAAR ERVARING

✔ KRACHTIGE REINIGING

✔ KOSTENBESPAREND

Eb- en vloedvloeren grondig en milieuvriendelijk schoonmaken bij uw bedrijf

Het is belangrijk tijdig eb- en vloedvloeren schoon te maken. Zo kunnen aangekoekte resten op de vloer namelijk eenvoudig worden verwijderd. Dit gebeurt zonder chemische middelen. In plaats daarvan wordt bij de reinigingswerkzaamheden kokendheet water gebruikt. Deze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door één persoon. Een van onze werknemers zal deze klus op zich nemen. De machine is gemakkelijk in gebruik, dus u kunt zelf altijd meehelpen. U hoeft niet meer mensen van ons in te huren voor het schoonmaken van uw eb- en vloedvloeren.

Meer soorten schoonmaak in de glastuinbouw

Naast het schoonmaken van eb- en vloedvloeren, kunnen we nog meer betekenen voor uw bedrijf in de glastuinbouw. Zo hebben we bijvoorbeeld een doekenwasser waarmee u grondig loofdoeken reinigt.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Voor meer informatie over onze diensten, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0164-657151. Wij vertellen u graag hoe we u van dienst kunnen zijn en komen, indien gewenst, spoedig langs bij uw bedrijf.

Contact

Hopmans Verhuur

Huijbergsebaan 498 4625 DM Bergen op Zoom, Nederland T: 06-54328817 E: [email protected]