Looftrekdoeken reinigen

Hopmans Verhuur helpt u graag als u uw looftrekdoeken wilt reinigen. Wij zijn specialist op het gebied van reiniging. U kunt bij ons terecht voor mobiel reinigen, maar wij bieden nog meer. Zo hebben wij een speciale doekenwasser die kan worden gebruikt in de glastuinbouw.

Looftrekdoeken reinigen met de doekenwasser van Hopmans Verhuur

Wij hebben zelf een doekenwasser ontwikkeld waarmee looftrekdoeken kunnen worden gereinigd. Deze op maat gemaakte doekenwasser kan op een door de tuinder aangewezen locatie worden gebruikt om looftrekdoeken te reinigen. Zo is er minder transport nodig. De looftrekdoeken gaan aan de ene kant de machine in en worden door middel van houtenschrappers schoongemaakt. De grove resten worden eraf geschraapt en de plooien worden eruit gestreken. Daarna wordt er water over de doeken heen gesproeid. Borstels wrijven dit water in de doeken. Ten slotte wordt onder hoge druk kokendheet water op de doeken gespoten om nog eventueel aanwezige virussen en bacteriën te doden. De machine kan worden bediend door één van onze medewerkers. De machine huurt u per dag.

Mobiel reinigen

Als er meer moet worden schoongemaakt, kunt u ook kijken naar onze mogelijkheden voor mobiel reinigen. Wilt u meer weten over het reinigen van looftrekdoeken met behulp van onze machine? Bel dan naar 06-54328817.

Meer informatie?

Neem nog vandaag contact met ons op om uw persoonlijke wensen en/of situatie te bespreken.