Teeltvloer reinigen

Home » Teeltvloer reinigen

Heeft u een teeltvloer of meerdere teeltvloeren die u wilt reinigen? Dan schakelt u het best de hulp in van Hopmans Verhuur. Wij reinigen uw vloer snel, grondig én milieuvriendelijk. We gebruiken namelijk geen chemische middelen. Daarnaast zijn we expert op het gebied van onkruidbestrijding, zowel thermisch als mechanisch, en van mobiel reinigen. Ook hebben we een zelf ontwikkelde doekenwasser, die wordt gebruikt om looftrekdoeken te reinigen uit de glastuinbouw. Voor al deze diensten kunt u bij ons terecht. Wij staan voor u klaar.

Uw teeltvloer of teeltvloeren efficiënt reinigen

De meeste plantenkwekers hebben een teeltvloer nodig. Hierop laat u vitale en sterke gewassen groeien. Via deze vloer krijgen alle gewassen even veel water. Het is de perfecte ondergrond voor een succesvolle teelt. Het is wel belangrijk deze teeltvloer geregeld te reinigen. Dit kunt u op een efficiënte manier doen met behulp van onze machine. Eén van onze schoonmakers kan deze voor u besturen. Er kunnen twee extra personen meehelpen met het reinigen van de teeltvloer of teeltvloeren, zodat de klus sneller geklaard is. Wij garanderen u dat onze mobiele reiniging ervoor zorgt dat uw teeltvloer weer helemaal schoon wordt.

Neem contact op bij interesse of voor meer informatie

U kunt ons inschakelen voor het reinigen van uw teeltvloer of teeltvloeren, maar bijvoorbeeld ook voor onkruidbestrijding. Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-54328817. Dan plannen we een afspraak in of vertellen we u, indien gewenst, meer over onze milieuvriendelijke reinigings- en bestrijdingsmogelijkheden.

Meer informatie?

Neem nog vandaag contact met ons op om uw persoonlijke wensen en/of situatie te bespreken.