Teeltvloer reinigen

Heeft u een teeltvloer die u wilt reinigen? Dat kunt u doen met behulp van Hopmans Verhuur. Wij zijn ook expert op het gebied van onkruidbestrijding, zowel thermisch als mechanisch, en van mobiel reinigen. Daarnaast hebben wij een zelf ontwikkelde doekenwasser deze word gebruikt om looftrekdoeken te reinigen die gebruikt worden  in de glastuinbouw. Voor al deze diensten kunt u bij ons terecht.

Teeltvloer efficiënt reinigen

De meeste plantenkwekers hebben een teeltvloer nodig. Hierop kunt u vitale en sterke gewassen laten groeien. Via deze vloer krijgen alle gewassen even veel water. Het is de perfecte ondergrond voor een succesvolle teelt. Het is wel belangrijk deze teeltvloer geregeld te reinigen. Dit kunt u op een efficiënte manier doen met behulp van onze machine. Eén van onze schoonmakers kan deze voor u besturen. Er kunnen 2 extra personen mee helpen met het reinigen van de teeltvloer, zodat de klus sneller is geklaard. Wij garanderen u dat onze mobiele reiniging ervoor zorgt dat uw teeltvloer weer helemaal schoon wordt.

Neem contact met ons op

U kunt ons inschakelen voor het reinigen van uw teeltvloer, maar ook voor onkruidbestrijding. Als u interesse heeft in een van onze diensten, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via 06-54328817. Wij vertellen u graag alles over onze reinigings- en bestrijdingsmogelijkheden.

Meer informatie?

Neem nog vandaag contact met ons op om uw persoonlijke wensen en/of situatie te bespreken.