Betonvloer bedrijfshal reinigen

Wilt u graag de betonvloer in uw bedrijfshal reinigen? Dat moet gebeuren op professionele wijze. Alleen dan kan er grondig worden gereinigd. Hiervoor heeft u een machine nodig van Hopmans Verhuur. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van mobiel reinigen en leveren u niet alleen machines, maar ook deskundig personeel dat deze kan bedienen. Neem snel contact met ons op als u hier interesse in heeft.

Zonder chemische stoffen de betonvloer in uw bedrijfshal reinigen

Bij Hopmans Verhuur vinden we het erg belangrijk dat er gereinigd wordt zonder dat er chemische stoffen worden gebruikt. Deze zijn schadelijk voor het milieu en kunnen ook de gezondheid schaden van de persoon die aan het schoonmaken is. Wij reinigen met kokendheet water in plaats van chemische stoffen. Het reinigen van de betonvloer in uw bedrijfshal kan in principe worden gedaan door één van onze werknemers. Als u wilt, kan er met meer personen worden schoongemaakt, zodat het sneller gaat. U kunt zelf meehelpen, want de machine is gemakkelijk te gebruiken. Zo is het gemakkelijk om bijvoorbeeld vet of olieresten te verwijderen van uw betonvloer.

Onkruidbestrijding door Hopmans Verhuur

U kunt ons niet alleen inschakelen voor het reinigen van de betonvloer in uw bedrijfshal. We zijn ook bekwaam op het gebied van onkruidbestrijding. Als u interesse heeft in onze diensten, kunt u ons contacteren via 06-54328817.

Meer informatie?

Neem nog vandaag contact met ons op om uw persoonlijke wensen en/of situatie te bespreken.