De betonvloer in uw bedrijfshal reinigen

Home » Vloer bedrijfshal reinigen

Wilt u graag de betonvloer, of een ander type vloer, in uw bedrijfshal reinigen? Dat moet uiteraard gebeuren op professionele wijze. Alleen dan kan er immers grondig worden gereinigd. Hiervoor heeft u een machine nodig van Hopmans Verhuur uit Hoogerheide, nabij Bergen op Zoom. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van mobiel reinigen en leveren u niet alleen machines, maar desgewenst ook deskundig personeel dat deze kan bedienen. Zo verzekert u uzelf van optimale kwaliteit.

✔ MEER DAN 10 JAAR ERVARING

✔ KRACHTIGE REINIGING

✔ KOSTENBESPAREND

Zonder chemische stoffen de betonvloer in uw bedrijfshal reinigen

Bij Hopmans Verhuur vinden we het erg belangrijk om de betonvloer, of andere soort vloer, in uw bedrijfshal te reinigen zonder chemische stoffen te gebruiken. Deze stoffen zijn namelijk vaak schadelijk voor het milieu en kunnen ook de gezondheid schaden van de persoon die reinigt met deze middelen. Wij reinigen de betonvloer, of ander type vloer, in uw bedrijfshal daarom met kokendheet water, in plaats van chemische stoffen. Daarnaast heeft u onder andere de keuze uit stralen met droogijs.

Snel en gemakkelijk reinigen dankzij onze machines

Het reinigen van de betonvloer, of ander soort vloer, in uw bedrijfshal kan worden gedaan door een van onze werknemers. Indien u dit wenst zetten we meer mensen in voor de schoonmaakklus, zodat het werk sneller gaat. U kunt ook zelf meehelpen, want de vloerreinigingsmachine is gemakkelijk in gebruik. Zo is het eenvoudig om bijvoorbeeld vet- of olieresten te verwijderen. Samen zorgen we zo voor een schone en gezonde werkomgeving.

Schakel ons in voor een van onze professionele diensten

Wilt u uw betonvloer schoonmaken? Wij helpen u verder! U kunt echter niet alleen bij ons terecht voor het reinigen van de betonvloer in uw bedrijfshal; we zijn ook zeer bekwaam op het gebied van onkruidbestrijding en het reinigen van trayvelden. Bent u geïnteresseerd in onze diensten, wenst u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0164-657151.

Contact

Hopmans Verhuur

Huijbergsebaan 498 4625 DM Bergen op Zoom, Nederland T: 06-54328817 E: [email protected]