Betonvloer bedrijfshal reinigen

Home » Betonvloer bedrijfshal reinigen

Wilt u graag de betonvloer, of een ander type vloer in uw bedrijfshal reinigen? Dat moet gebeuren op professionele wijze. Alleen dan kan er immers grondig worden gereinigd. Hiervoor heeft u een machine nodig van Hopmans Verhuur. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van mobiel reinigen en leveren u niet alleen machines, maar ook deskundig personeel dat deze kan bedienen. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit.

Zonder chemische stoffen de vloer in uw bedrijfshal reinigen

Bij Hopmans Verhuur vinden we het erg belangrijk dat er gereinigd wordt zonder chemische stoffen te gebruiken. Deze stoffen zijn namelijk vaak schadelijk voor het milieu en kunnen ook de gezondheid schaden van de persoon die reinigt met deze middelen. Wij reinigen de betonvloer, of ander type vloer, in uw bedrijfshal daarom met kokendheet water, in plaats van chemische stoffen.

Snel en gemakkelijk schoonmaken dankzij onze machine

Het reinigen van de betonvloer, of ander soort vloer, in uw bedrijfshal kan in principe worden gedaan door één van onze werknemers. Als u wilt zetten we meer mensen in voor de schoonmaakklus, zodat het werk sneller gaat. U kunt ook zelf meehelpen, want de machine is gemakkelijk in gebruik. Zo is het eenvoudig om bijvoorbeeld vet- of olieresten te verwijderen van uw vloer.

Schakel ons in voor een van onze professionele diensten

U kunt ons niet alleen inschakelen voor het reinigen van de betonvloer in uw bedrijfshal. We zijn namelijk ook zeer bekwaam op het gebied van onkruidbestrijding. Bent u geïnteresseerd in onze diensten, of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-54328817.

Meer informatie?

Neem nog vandaag contact met ons op om uw persoonlijke wensen en/of situatie te bespreken.