Betonvloer schoonmaken

Home » Betonvloer schoonmaken

Wilt u uw betonvloer schoonmaken of andere oppervlakken van beton reinigen met professionele apparatuur? Dan kunt u terecht bij Hopmans Verhuur uit Hoogerheide, in regio Bergen op Zoom. U kunt rekenen op jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van onze experts. Wij zijn gespecialiseerd in mobiele reiniging en verhuren niet alleen machines; u schakelt desgewenst de hulp in van onze professionals om de apparatuur te besturen. Wilt u meer weten over het schoonmaken van een betonvloer? Lees dan snel verder!

✔ MEER DAN 10 JAAR ERVARING

✔ KRACHTIGE REINIGING

✔ KOSTENBESPAREND

Uw betonvloer of ander oppervlak van beton schoonmaken met onze apparatuur

Of u nu in uw bedrijfshal de betonvloer gaat reinigen of een teeltvloer wilt schoonmaken; wij helpen u verder met de juiste apparatuur. Zo huurt u bijvoorbeeld een kwalitatief hoogstaande vloerreinigingsmachine waarmee u uw betonvloer of andere oppervlakken van beton eenvoudig en professioneel kunt schoonmaken. Met onze machines kunt u de oppervlakken van beton of uw betonvloer geheel chemievrij schoonmaken. Zo reinigen we met kokendheet water of door middel van droogijsstralen. Wilt u een professionele reinigingsmachine huren en – indien gewenst – de hulp van specialisten inschakelen? Dan helpen wij u graag verder.

Neem contact met ons op en ontdek ons uitgebreide dienstenpakket

Als u uw betonvloer of andere oppervlakken van beton wilt schoonmaken, dan huurt u onze kwalitatief hoogstaande apparatuur. Wist u dat u bij ons kunt rekenen op een uitgebreid dienstenpakket? Zo verhuren wij apparatuur voor onkruidbestrijding. Indien u meer informatie wenst, neemt u contact met ons op door te bellen naar 0164-657151 of door ons contactformulier in te vullen. Onze specialisten zijn u graag van dienst en voorzien u van gedegen advies.

Contact

Hopmans Verhuur

Huijbergsebaan 498 4625 DM Bergen op Zoom, Nederland T: 06-54328817 E: [email protected]