Een droogijsstraalmachine huren

Home » Droogijsstraalmachine huren

Bij Hopmans Verhuur uit Hoogerheide, nabij Bergen op Zoom, is het mogelijk om een droogijsstraalmachine te huren. Wilt u graag een oppervlak of onderdeel droogijsstralen en zoek u nu een bedrijf voor verhuur van de benodigde apparatuur? Met deze machine is geen vlek te hardnekkig en geen oppervlak te vies! Het is ook nog eens milieuvriendelijk. Lees snel verder over alle voordelen van droogijsstralen en de mogelijkheden voor verhuur.

✔ MEER DAN 10 JAAR ERVARING

✔ KRACHTIGE REINIGING

✔ KOSTENBESPAREND

De voordelen van een droogijsstraalmachine huren

Stralen met droogijs is een uitstekende én milieuvriendelijke manier om allerlei soorten oppervlakken te reinigen. Hierboven hebben we al een aantal redenen genoemd om een droogijsstraalmachine te huren. Voor een compleet overzicht hebben we ook de overige voordelen van droogijsstralen en onze verhuur op een rijtje gezet:

  • Droogijs is een uitstekend alternatief voor chemische reinigingsmethoden.
  • De straalmachine kan gebruikt worden voor vrijwel alle soorten verontreiniging, van lijm tot roet, en van schimmels tot asbest.
  • Er treedt geen slijtage op aan de onderliggende structuur. Ideaal dus voor het schoonmaken van motoren of andere gevoelige apparatuur.

U kunt de droogijsstraalmachine in de meeste gevallen op korte termijn bij ons huren. Wilt u er zeker van zijn dat u gebruik kunt maken van de machine wanneer u deze nodig heeft? Bel dan op tijd om deze te reserveren. U kunt onze droogijsstraalmachine meestal niet op de dag zelf nog huren.

Ontvang meer informatie over droogijsstralen en de opties voor verhuur van een droogijsstraalmachine

Heeft u zelf geen tijd om het schoonmaakwerk uit te voeren? Geen probleem! Ook dan kunt u namelijk een droogijsstraalmachine bij ons huren en komt een ervaren medewerker van Hopmans Verhuur bij u langs om te droogijsstralen. Bel voor meer informatie, bijvoorbeeld ook over onze mobiele reiniging, en voor het reserveren van de straalmachine naar het telefoonnummer 0164-657151. Wij staan voor u klaar en voorzien u desgewenst van meer informatie.

Contact

Hopmans Verhuur

Huijbergsebaan 498 4625 DM Bergen op Zoom, Nederland T: 06-54328817 E: [email protected]