IJsstraalmachines

Home » IJsstraal machines

Met onze ijsstraalmachines wordt zelfs het reinigen van de meest verontreinigde oppervlakken en het verwijderen van hardnekkige vlekken een koud kunstje. Met name in de industrie wordt er gewerkt met bijtende en corrosieve middelen, om nog maar te zwijgen van olievlekken en problemen als roest. De ijsstraalmachines van Hopmans Verhuur maken korte metten met alle vormen van hardnekkig vuil. Dat op een milieuvriendelijke wijze!

✔ MEER DAN 10 JAAR ERVARING

✔ KRACHTIGE REINIGING

✔ KOSTENBESPAREND

IJsstraalmachines voor het reinigen van uw eigen hardware

In onze 24-uurs economie draaien fabrieken en werkplaatsen continu om de productie zo hoog mogelijk te houden. Dit legt een flinke belasting op de apparatuur en machinerie binnen een bedrijf. Dat betekent dat deze hardware goed onderhouden moet worden om deze zo efficiënt mogelijk te laten draaien. Met onze ijsstraalmachines kunt u een gedemonteerde machine per onderdeel snel en grondig reinigen, zonder risico op beschadiging van deze onderdelen. Het resultaat is optimaal functionerende hardware en een bedrijf dat draait als een zonnetje.

Bel voor beschikbaarheid

Heeft u op korte termijn een ijsstraal machine nodig? Bel ons dan om de beschikbaarheid te controleren en om direct te reserveren. U bereikt ons door te bellen naar 0164-657151. Ook een mobiele reiniging aanvragen of eventuele vragen kunt u telefonisch stellen aan onze ervaren adviseurs.

Contact

Hopmans Verhuur

Huijbergsebaan 498 4625 DM Bergen op Zoom, Nederland T: 06-54328817 E: [email protected]