Professionele reiniging met droogijs

Home » Droogijs reiniging

Met droogijs apparatuur wordt de reiniging van gevoelige oppervlakken of onderdelen een stuk gemakkelijker. Met droogijs loopt u niet het risico dat de druk de structuur van de te reinigen oppervlakte corrodeert of beschadigt. Droogijs heeft ook geen schadelijke restproducten en is daarmee zeer milieuvriendelijk om te gebruiken bij een reiniging. Hopmans Verhuur levert u een machine waarmee u elke oppervlakte weer laat stralen!

Een droogijs reiniging kunt u voor vrijwel elk oppervlak uitvoeren

Veel oppervlaktestructuren worden behandeld met een coating of een vernislaag, om de onderliggende structuur te beschermen. Deze beschermende laag krijgt door de jaren heen flink wat te verduren en moet dan ook op tijd vervangen worden. Maar hoe verwijdert u lijm, vet, vernis of olie zonder de onderliggende structuur te beschadigen? Precies, door met droogijs te stralen of te reinigen! Hopmans Verhuur biedt u alles dat u nodig heeft om uw machines, motoren, of andere onderdelen brandschoon te krijgen. En dat tegen een wel heel aantrekkelijk tarief.

Ontdek onze andere milieuvriendelijke reinigingsdiensten

Naast reinigen met droogijs, kunt u bij ons ook terecht voor andere soorten reiniging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan doeken wassen en onkruidbestrijding. Bij al deze schoonmaakdiensten gebruiken we geen chemische stoffen. Kiest u voor ons? Dan kiest u dus ook milieuvriendelijk.

Vraag telefonisch een offerte aan voor het reinigen met droogijs

Als uw delicate apparatuur bezit die u een grondige reiniging nodig heeft, moet u zeker informeren naar onze mogelijkheden voor reinigen met droogijs of voor het huren van een droogijsstraalmachine. U bereikt ons door te bellen naar het telefoonnummer 0164-657151. Op basis van uw wensen en behoeften stellen wij dan een passende offerte op. Zo komt u door ons bedrijf uit Bergen op Zoom nooit voor vervelende verassingen te staan.

Meer informatie?

Neem nog vandaag contact met ons op om uw persoonlijke wensen en/of situatie te bespreken.