Droogijs reinigen

 

Met droogijs apparatuur wordt het reinigen van gevoelige oppervlakken of onderdelen een stuk makkelijker. Met droogijs loopt u niet het risico dat de druk de structuur van de te reinigen oppervlakte corrodeert of beschadigt. Droogijs heeft ook geen schadelijke restproducten en is daarmee zeer milieuvriendelijk. Hopmans Verhuur levert u een machine waarmee u iedere oppervlakte weer laat stralen!

Vrijwel ieder oppervlak is met droogijs te reinigen

Veel oppervlaktestructuren worden behandeld met een coating of een vernislaag, om de onderliggende structuur te beschermen. Deze beschermende laag krijgt door de jaren heen flink wat te verduren en moet dan ook vervangen worden. Maar hoe verwijdert u lijm, vet, vernis of olie zonder de onderliggende structuur te beschadigen? Precies, door met droogijs te reinigen! Hopmans Verhuur biedt u alles dat u nodig heeft om uw machines, motoren, of andere onderdelen brandschoon te krijgen. En dat tegen een wel heel aantrekkelijk tarief.

Vraag telefonisch een offerte aan

Heeft u delicate apparatuur die grondig schoongemaakt moet worden? Informeer dan naar de mogelijkheden voor reinigen met droogijs bij Hopmans Verhuur in Bergen op Zoom. U bereikt ons door te bellen met telefoonnummer 06-54328817. Op basis van uw wensen en behoeften stellen wij een gerichte offerte op. Met Hopmans Verhuur komt u nooit voor verassingen te staan!

Meer informatie?

Neem nog vandaag contact met ons op om uw persoonlijke wensen en/of situatie te bespreken.