Droogijsreinigen van uw auto

Home » Droogijsreinigen auto

Droogijsreinigen is een milieuvriendelijke manier van schoonmaken en heeft ook veel voordelen ten opzichte van de traditionele manier waarop u uw auto wast. Deze schoonmaakmethode wint tegenwoordig dan ook veel populariteit. Bij Hopmans Verhuur uit Hoogerheide, in regio Bergen op Zoom, snappen we waarom. Wilt u ook meer weten over de voordelen van droogijsreinigen van uw auto? Lees dan snel verder!

✔ MEER DAN 10 JAAR ERVARING

✔ KRACHTIGE REINIGING

✔ KOSTENBESPAREND

De voordelen van het droogijsreinigen van uw auto

Veel oppervlakken worden beschermd met een coating om de onderliggende structuur te beschermen en behouden. Deze beschermlaag krijgt door de jaren heen echter veel te verduren. Hoe verwijdert u lijm, vet, vernis of olie zonder de onderliggende structuur te beschadigen? Droogijsreiniging is hiervoor dé oplossing! Deze manier van reinigen brengt onder andere de volgende voordelen met zich mee:

  • Droogijsreinigen beschadigt het oppervlak van uw auto niet, doordat het een niet-schurende werking heeft.
  • Het is niet nodig om vervuilde motoren of andere onderdelen te demonteren, wat veel tijd scheelt.
  • Doordat droogijs geen schadelijke restproducten heeft, is het zeer milieuvriendelijk.

Laat u informeren over deze reinigingsmethode

Wilt u de voordelen van droogijsreinigen van uw auto zelf ontdekken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0164-657151 of door ons contactformulier in te vullen. De specialisten van ons bedrijf vertellen u graag meer over deze reinigingsmethode en over onze andere diensten, zoals mechanisch reinigen, onkruidbestrijding of het schoonmaken van eb- en vloedvloeren.

Contact

Hopmans Verhuur

Huijbergsebaan 498 4625 DM Bergen op Zoom, Nederland T: 06-54328817 E: [email protected]