Droogijsstralen verhuur

 

Droogijsstralen is dé nieuwe reinigingsmethode, nu voor verhuur beschikbaar bij Hopmans Verhuur! Droogijs wordt gezien als een van de meest milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, is hoogst effectief en het bespaart tijd. Informeer naar de mogelijkheden voor verhuur van de apparatuur voor droogijsstralen.

Wanneer u bij droogijsstralen kiest voor verhuur

Kiest u voor verhuur, dan zijn er verschillende sproeistukken beschikbaar, zodat u met droogijsstralen ook moeilijk bereikbare plekken kunt reinigen. Omdat er bij deze methode geen vloeistoffen nodig zijn, is deze techniek ook erg geschikt voor het reinigen van elektrische componenten. Droogijs bevat geen chemicaliën en dat is ideaal voor oppervlakken die gevoelig zijn voor corrosie. Kortom, voor iedere delicate schoonmaakklus maakt u gebruik van droogijsstralen via Hopmans Verhuur.

Reinigen met finesse zonder in te leveren op resultaat

Reinigen met droogijs is geschikt voor delicate en gevoelige oppervlakken en onderdelen. Tegelijkertijd hoeft u niets in te leveren op resultaat. Met droogijsstralen behaalt u goede resultaten bij het verwijderen van hardnekkige substanties als lijm, roet, olie, vetten en schimmels. Geen vlek te gek voor onze professionele schoonmaakapparatuur!

Meer informatie nodig? Bel ons!

Voor meer informatie over de techniek van droogijsstralen of de mogelijkheden voor verhuur van de apparatuur, hoeft u ons maar te bellen. Onze adviseurs nemen de tijd om u zo goed mogelijk te informeren. U bereikt Hopmans Verhuur via telefoonnummer 06-54328817.

Meer informatie?

Neem nog vandaag contact met ons op om uw persoonlijke wensen en/of situatie te bespreken.