Elektrokar reinigen

Home » Elektrokar reinigen

Wilt u uw elektrokar laten reinigen? Dan schakelt u de hulp in van Hopmans Verhuur uit Hoogerheide, in regio Bergen op Zoom! Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring met mobiele reiniging, waardoor we een schat aan kennis hebben opgedaan. Hierdoor weet u dat het eindresultaat altijd aan uw wensen zal voldoen. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

✔ MEER DAN 10 JAAR ERVARING

✔ KRACHTIGE REINIGING

✔ KOSTENBESPAREND

Waarom u uw elektrokar wilt laten reinigen

Als u op uw bedrijventerrein rondrijdt in een elektrokar, dan wilt u deze uiteraard regelmatig laten reinigen. Dit zorgt er niet alleen voor dat u een fijne werkomgeving creëert voor uw medewerkers maar het staat ook garant voor een goede uitstraling. Om een elektrokar te reinigen, bieden we diverse methoden van mobiele reiniging. De populairste reinigingsmethode is echter droogijsstralen. De naam zegt het al; dit is een droge manier van reinigen, waardoor deze methode zeer geschikt is voor elektrische componenten.

Ontdek de diverse reinigingsmethoden

Om uw elektrokar op een professionele manier te laten reinigen, schakelt u onze hulp in. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, zoals de reiniging van looftrekdoeken, doeken voor kassen of voor de glastuinbouw? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0164-657151 of door ons contactformulier in te vullen. We helpen u graag verder!

Contact

Hopmans Verhuur

Huijbergsebaan 498 4625 DM Bergen op Zoom, Nederland T: 06-54328817 E: [email protected]